Noha már sok szó esett a csillagjegyek különböző mágikus képességeiről, az intuícióról nagyon még nem beszéltünk. Hogy ezen változtassunk, az alábbi listában összegyűjtöttük, milyen intuíciós képességek lakoznak az egyes jegyekben.

Mi az intuíció?

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-09 - A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni...

Dióhéjban az érzékszerveinken kívül álló dolgok adják a szó értelmét. Vannak, akik más nevekkel illetik, a lényeg viszont az, hogy a magyarázat, illetve logika nélküli tudást jelenti, amikor van valami, amivel sohasem kerültünk fizikai kontaktusba, mégis ismerjük.

Kos: Intuitív energiaérzékelő

Kiskorodtól kezdve természetes empata vagy, azonban ezt a képességet sokan a sebezhetőséggel keverik össze. Ezért van a kemény külső, amit kialakítottál, hogy a csalódásoktól megvédd magad. Veszély esetén ez azonban tényleg remek megoldást nyújt. Valami legbelül mindig érzékeli a feléd jövő energiákat, vagy azokét, akiket szeretsz. A tömjén számodra a sötétség elűzője. Erősíti az aurádat, és segít, hogy megvédd magad és a szeretteidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: Ösztönös energiafelderítő

Kiolthatatlan szomjúsággal vágysz a törődésre és az elégedettségre. Szeretsz örömet okozni és ugyanezt visszakapni, méghozzá teljesen ösztönösen. Ezért ha valaki megpróbál áttörni a saját védelmedre kialakított falon, mindig megérzed, és azonnal ellentámadást indítasz. Csak kevesekkel akarod megosztani gazdagságodat, szeretetedet és titkaidat. A smaragd mindig képes gondoskodni a Bika érzékeny lelkéről.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Született gondolatolvasó

Levegő jelűként és a Merkúr befolyása alatt az élet számodra végtelen ötletekből, szavakból és gondolatokból áll. Irigylésre méltó az a képességed, hogy mennyire bele látsz mások gondolataiba már akkor is, ha csak mellettük ülsz. És tudod, miért? Mert nem akadsz fenn mások véleményén, és csupán a kíváncsiság vezérel. A kvarc segítségedre van abban, hogy megvédd magad az ártó gondolatoktól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-22 - Hajlamos az ember jobb híján elbagatellizálni, ha valami...

Rák: A legigazibb empata

Mivel a Hold befolyása alatt állsz, természetes, hogy erős intuitív képességekkel bírsz. Bár nem mindig jössz rá magadtól, az ösztöneid mindig megsúgják a választ. Érzed a szívekben végbemenő változást, mert remekül érzékeled az emberek energiamezőit. A szavak hazudhatnak, az azonban energiák soha!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: