Nyilas: A bölcsesség érzékelője

Az istenek királya, Zeusz áldása kísér utadon, minden lehetőséget megadva ahhoz, hogy szélesítsd a látásmódodat és annyi bölcsességet szerezz, amennyi csak lehetséges. Emiatt aztán mágnesként vonzanak a tanáraid, jók és rosszak egyaránt, hogy segítségükkel is gyarapítsd a tudásodat. Ahogy felnősz, egyre inkább megtanulod felismerni az igazságot, és a legbölcsebbeket fogod követni. Az a sorsod, hogy tanulj, és addig nem is nyugszol, amíg ezt meg nem teszed.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: Az erő ösztönös felfedezője

Pontosan tudod, hogy a társadalomban miként kell hatalmi helyzetbe kerülni. Mindig megérzed, ha erős energiákkal bíró személy van a közeledben. Keményen dolgozol, és mindent, amid van, megérdemeltél, de az egyik titkod az, hogy bevonzod magad köré a politikai hatalommal bíró és vagyonos embereket. Amint ők is meglátják, micsoda nagyszerű ember vagy, minden lehetőséget megadnak majd, hogy az ő magasságaikba emelkedhess. A palo santo fa füstölője segít, hogy erősebb legyen a kapcsolatod az őseiddel, illetve magasabb energiaszintre léphess.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a három legerősebb csillagjegy - Minden nehézséget legyőznek

Vízöntő: A valóság formálója

Olyan kozmikus mátrixban élünk, ahol mindig minden változik, mások vagy a saját cselekedeteinktől függően. Vízöntőként olyan ember vagy, aki természeténél fogva képes a dolgok megváltoztatására, hiszen a változás jelenti a léted középpontját. Mindig tudod, hogy globális szinten mi történik, és ha megtanulsz hallgatni a belső hangodra, igazán képes leszel a valóság átalakítására. A rozmaring a tökéletes gyógynövény az aurád megtisztítására, illetve a negatív energiák elleni védekezésre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak: A lélek ösztönös érzékelői

Születésedtől kezdve érzed a szellemek jelenlétét közöttünk. Bár felnőttként ez a képességed többnyire az álmaidban mutatkozik meg, ha akarod, bármikor megtanulhatod tisztán látni a lelkeket. Megfelelő elhivatottsággal akár nem emberi entitásokkal, így tündérekkel és angyalokkal is kapcsolatot létesíthetsz. Lelketek fényessége számos embernek segíthet megtalálni a saját útját. A gyöngyök a spirituális képességeitek afrodiziákumai. Viseld őket, amilyen gyakran csak tudod, hogy kapcsolódni tudj a lelkekhez.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: