Nyilas

A Nyilas nyugodt, higgadt személyiségében ott lapul a kalandvágy és a természet szeretete, amit maradéktalanul meg is jelenít otthonában. Stílusa globális, nem behatárolható és szerteágazó, a világ sokszínűségét ünnepli és nem utolsósorban kifogástalanul sikkes, ízléses. Kedvelt színei az indigó és a pávakék, de ezeket a sötét, komoly tónusokat remekül ellensúlyozza a helyiségek világos és modern berendezéseivel. Otthona elengedhetetlen tartozékai az utazásai során vásárolt sok szép szuvenír, melyekben előszeretettel gyönyörködik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak gyakorlatias, megbízható személyiség, egy biztos pont és jó barát, aki semmit nem vesz természetesnek és értékeli otthona berendezését és dísztárgyait. Szívéhez a skandináv lakberendezési stílus áll a legközelebb, ami letisztult vonalaival és a szürke szépséges árnyalataival egyszerre praktikus és hívogató. Fontos számára, hogy otthona kiszolgálja minden igényét, így ha valami nem működik vagy nem illik az enteriőrbe, egyből lecseréli a megfelelő tárgyra. A Bak otthonában csak minőségi, tartós darabokat találunk, melyeket nagy becsben tart.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz!

Vízöntő

A Vízöntő stílusa annyira sokrétű és meghatározhatatlan, mint ő maga: egyedi és sokszínű. Minden tetszik neki, ami eltér a megszokottól és különleges, ezért - nem meglepő módon – otthona elsősorban az eklektika játékos elemeit mutatja. Lakásában szép kézműves és egyenesen avantgárd tárgyakat találunk, melyek legtöbb esetben mind egyedi, vintage darabok. Nem szereti a kommersz, tömeggyártott bútorokat, addig keres egy megfelelő darabot, amíg rá nem talál arra, amit ő elképzelt. Eleme természetesen a víz, ami a kék szín gyakori használatában mutatkozik meg, hiszen megannyi szépséges árnyalatban pompázik a Vízöntő otthonában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegy szülöttei nyugodt, kicsit elvarázsolt személyiségek, akik első látásra passzívnak tűnhetnek, de csodás fantáziával vannak megáldva. Ennek a képzeletek pedig szárnyalnia kell, lehetőleg minél nagyobb, tágas terekben. Eleme a víz, amit szeret minden helyiségben megjeleníteni, ezért otthona stílusa a tengerparti vagy tengerészeti stílusjegyekkel van tele. Színe – természetesen a kék mellett – a palaszürke, ami lakásában sosem komor hangulatú. A Halak jegy szülöttei előnyben részesítik az egyedi, különleges tárgyakat, amikben szívesen gyönyörködnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: