A legérzékenyebb csillagjegyek ők, a víz jegyűek. De mind a három jegynek megvan a gyengéje, amivel teljesen magadba bolondíthatod. Ha kedvesed ezek egyike, íme a kulcs a szívéhez.Öntudatos nőként sokszor nem vagyunk hajlamosak megalkudni. De mit is jelent a megalkuvás? Ha utunkba sodorja az élet azt a férfit, aki megtestesít mindent, amire vágytunk, hajlandóak vagyunk megtenni azokat a lépéseket, ami közel hoz minket. Nem kell feladni magunkat, nem kell másnak látszanunk – csak figyelembe venni a másik érzékeny pontját, hogy aztán együtt indulhassunk a sokáig tartó, közös boldogság felé. Ha a kapcsolat elején állsz, és partnered a csillagjegye a víz jegyek egyike, fontold meg, amit róla tudunk. 

Rák – az őszinteség bajnoka

Amikor Rák csillagjegyű férfi a kiszemelted, legyél vele őszinte. Nagyra értékeli, ha becsületes vagy és pozitív. A Rák ki nem állhatja a játszmákat. Így mindig egyenesen fejezd ki az érzelmeidet, ha megérzi, hogy valami nem stimmel a másik szívében, könnyen visszahúzódik, és zárkózottá válik. Szereti az erős nőket, így miatta ne add fel az addigi életed, hobbijaidat – úgy szeretne téged magad mellett tudni, amilyennek megismert. Ha látja, hogy partnerként támogatod őt, sőt néha utat mutatsz a kapcsolatban és még tanulhat is tőled, benne örök társra találsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kiben lelhetsz igazi barátra? A barátság horoszkóp elárulja

Skorpió – az örök játékos

Játék, játszma, játékosság – a Skorpió férfit csupa ilyen dologgal tudod teljesen magadba bolondítani. Szereti, ha belemész az ő játékaiba, természetesen az ő szabályai szerint. A Skorpió rajongója a szerelmi hajszának, te pedig hagyd magad elkapni és karjaiba zuhanni: senki nem jár rosszul. Arra van szüksége, hogy érezze, megéri utánad rohannia, és hogy ki kell érdemelnie a szerelmedet. Vele mindig éreztetni kell, hogy akarod őt, és csakis őt akarod! Ha ezekben a játékokban kiváló játékossá válsz, tálcán nyújtja neked a szívét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: