Oroszlán

Imádsz bulizni, ám erre most nincs lehetőséged – legalábbis a barátaiddal együtt biztosan nem. Csaphatsz szólóbulit, ha van kedved egyedül táncolni és énekelni, de akár egy virtuális, videochates partiba is invitálhatod a havercsajokat. Feltölt majd a pletyka és a közös iszogatás!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz

Nem tudsz koncentrálni, ha kupi van körülötted, épp ezért a legjobban egy alapos nagytakarítás tud ellazítani. Dobozolj be minden olyan cuccot, amire úgy érzed, már semmi szükséged, és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Napi Karmahoroszkóp május 30. szombat – Jönnek a viharfelhők az életedben!

Mérleg

Minden ki tud kapcsolni, aminek egy kis köze is van a kreativitásodhoz. Ragadj gitárt, ecsetet vagy szakácskönyvet és alkoss! Ezek a dolgok teljesen elterelik a gondolataidat a külvilágról és csökkentik a stressz-szintedet is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Skorpió

Sokszor agyalsz a múlton, ezért meg kell tanulnod a jelenben létezni. A mindfulness órákat és a meditációt pont neked találták ki. Keress egy nyugis helyet a lakásban, ahol minden reggel eltöltesz egyedül 10 percet. Meglátod, mennyire feltöltődsz majd ezután!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: