A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas könnyed, rugalmas, mindenre nyitott. Naná, hogy az ismerkedésre és a flörtölésre is. Titkolni sem fogja, hogy fölkeltetted a figyelmét, élvezettel megy bele a játékba. Vele nem lesz nehéz dolgod, de azért jó ha tudod, meddig akarsz elmenni. És azzal is érdemes számolnod, ez a kaland, könnyen lehet, csak egyetlen éjszakára lesz érvényes.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak arról híres, hogy ragaszkodik a hagyományokhoz. Ha föl is kelted az érdeklődését, valószínűleg először elneveti az egészet. Eleinte nem nagyon hiszi, hogy komolyan akarsz tőle valamit. Meg kell győznöd, nemcsak játszadozol vele, hanem valóban komolyak a szándékaid.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-23

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nyitott és nagyon vibráló jelenség. Ha fel tudod magadra hívni a figyelmét, nagyon szívesen beszélget veled. Nem könnyű, mert intelligensnek kell lenned és a kémia sem elhanyagolható indok nála. Könnyen cseveg bármilyen témáról, barátságos, kedves, szórakoztató. Szóval a flörtölések ő sem az elrontója.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nem mondható igazán figyelmes típusnak. Valószínűleg már mindenki tudja, csak ő nem, hogy flörtölsz vele. Egyszerűen nem tűnik fel neki. Egyértelmű jelét kell adnod, hogy tetszik neked, de még akkor sem biztos, hogy azonnal leesik neki a tantusz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: