Nyilas

Csak azért, mert nagyon optimista és gondtalan ember vagy, nem azt jelenti, hogy ilyennek kell mindig lenned, amikor a kapcsolatod kimerül az érzelmektől. Ahelyett, hogy a fájdalmaiddal foglalkozol, próbálj meg tenni valamit. Sétálj sokat, menj el kávézni, nézz meg egy színházi előadást valahol. Ahelyett, hogy visszatérnél a régi dolgaidhoz, érezd inkább magad újnak, és könnyebnek, hiszen nincs már senki, aki gátol abban, hogy jól érezd magad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Amikor a kapcsolatod szétesik, akkor mindig kísértésnek tűnik számodra, hogy keserű és pesszimista legyél – ez biztonságosabbnak, logikusabbnak tűnik, mint hogy újra megsérülj egy hasonló szituációban. De ezek a mérgező gondolatok végül visszatartják a saját gyógyulásodat. Sokkal gyorsabban haladhatsz az életedben, ha megbeszéled a családod olyan tagjaival ezt az egészet, akikben megbízhatsz. Ha ezeket a gondolatokat magad mögött hagyod, akkor nagyobb és jobb dolgok jönnek az életedben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-11-05

Vízöntő

Számodra, aki mindig nyugodt, összeszedett vagy, nehéz beismerni, hogy valaki másnak ilyen erős hatása volt az érzelmeidre és a boldogságodra is. Pedig ha megadod magad egy kicsit a szomorúságnak, és beszélgetsz a barátaiddal és a családtagjaiddal, akkor a szakítás után sokkal gyorsabban fogsz túljutni és felkészültebb leszel egy új kapcsolatra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Lehet, hogy az emberek a legjobb szándékkal próbálnak segíteni neked egy szakítás után, de azt, hogy valóban hogyan kell érezni magad, azt csak te tudhatod. A legjobb megoldás, ha kegyesen elhárítod őket, és megengeded azt, hogy magaddal foglalkozz. Ha egy ideig szomorú vagy, az is rendben van. Te leszel a legerősebb, ha rájössz, hogy nem függsz a másik embertől, és van melletted valaki akire támaszkodhatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te hogyan vészelted át a szakításaidat? 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: