Mindenkinek mást jelent az álomesküvő. Van, aki a romantikus mellett dönt, mások a hagyományokat követik, s megint mások egészen extrém ötleteket is bevállalnak. A horoszkópból kiderül, milyen esküvőre vágynak a csillagjegyek.

Ha már május, és ha már esküvőidőszak, nézzük meg, hogyan képzelik el a csillagjegyek életük egyik legszebb napját. Az esküvő mindenkinek emlékezetes napot jelent, amit természetesen méltóan szeretne mindenki megünnepelni a rokonokkal, a barátokkal, az ismerősökkel. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek követik a hagyományokat, s kik azok, akik bátran bevállalnak egészen különleges újításokat is a nagy napon. Íme!  

Szombati Horoszkóp 2021-04-03

Kos: Mindent saját kezűleg

Az egyediség, az újítások híveként szívesen bevállalsz eredeti és kicsit meredek ötleteket is. Esküvői helyszínnek szinte bizonyosan valamilyen régi, vintage jellegű ipari létesítményt választanál, ahol egészen különleges fotók készülhetnek rólatok. S mivel semmit sem bízol a véletlenre, a dekoráció készítéséből, a szervezésből is alaposan kiveszed a részed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma egy rendkívül pozitív napra van kilátás, kedves Kos, amikor is, lesz alkalma megvitatni, néhány új gondolatát olyanokkal, akikkel ma sokat haladhatnak közös elképzeléseikkel. Az este is izgalmasnak ígérkezik, amikor is, közelebb kerülhetnek egymáshoz valakivel, akihez gyengéd érzelmi szálak fûzik. Kellemes romantikázást!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: Vidéki hangulat

Álmaid esküvőjén nem templomban mondanád ki a boldogító igent, hanem a gyönyörű vidéki természetben. Jöhet a pap és az anyakönyvvezető a tengerpartra, erdei tisztásra, vidéki kúriába, ahol igazán közel érezheted magad az anyatermészethez. A rusztikus stílusban elkészített virágdekoráció tökéletesen illik hozzád, és az elképzelt menyegzőhöz is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Varázslatos esküvő

Álmaid esküvője a húszas évek világába repít vissza téged. Az asztalok roskadoznak a finomabbnál finomabb ételektől, italoktól. A hangulat vidám, te pedig tündökölsz a népszerűségben. Persze nem maradhat el a különleges esküvői beszéd, a pohárköszöntő sem. Mintha csak Hollywoodban töltenéd életed legszebb napját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Meghitt, családias esküvő

A te esküvőd biztosan nem a tündöklésről, a minél nagyobb felhajtástól szól. Épp ellenkezőleg, meghitt, családias és szolid esküvőre vágysz, amelyen mindenki részt vesz, aki közel áll a szívedhez. A lakodalmon pedig kellemesen lágy zene mellett sokat beszélgetnétek egymással, s persze a szerelmeddel táncolnád át az estét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-15

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: