Oroszlán

Hát te aztán egy picit túl hamar beleesel egy-egy pasiba! És szerelmes is maradsz egész addig, amíg ennek ellenkezőjére okot adnak. Sajnos ezzel veszélybe sodorhatod a szíved: előfordulhat, hogy nem a jó típussal jössz össze, ezért újra és újra megbántanak. Tudjuk, hogy nem egyszerű, de néha próbálj meg rátaposni a fékre, hátha el tudod kerülni a következő csalódást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Nem nagyon rohansz a Nagy Ő után, igaz?  Jobban érdekel, hogy sikeres, hasznos kapcsolataid legyenek, éppen ezért inkább networking eseményekre mész, mint egy rakat felesleges randevúra…Szóval ha egyszer felkerül a rózsaszín napszemüveg, azt alig-alig veszed észre, mivel általában lassan, fokozatosan mész bele egy romantikus kapcsolatba. Igazi komoly személyiség vagy, aki annak örül, ha már elsőre jól mennek a dolgok.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Te aztán szereted a szerelmet! Igazi romantikus típus vagy, imádod a kapcsolatokat (nem csak, ha pasikról van szó), a harmóniát és az együtt töltött időt. Társaságkedvelő vagy, könnyen barátkozol és a flörtölés sem okoz neked problémát. Amikor találsz valakit, aki kívül-belül gyönyörű, plusz érzed, hogy ő is legalább ennyire érdeklődik irántad, nagyon hamar belezúgsz az illetőbe. Számodra egy kapcsolat egyben partnerség is: fontos neked az, hogy egyenlő félként kezeljétek egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A te horoszkópodról az első, ami mindenkinek az eszébe jut, hogy érzéki és szenvedélyes vagy. Szereted ezeket a tulajdonságaidat, az pedig még inkább bejön, ha másban is felfedezed őket. Ennek ellenére nem engedsz át akárkit a faladon. A srác csak akkor ismerheti meg az igazi éned, ha meggyőződtél róla, hogy totálisan megbízhatsz benne. És mikor ez megtörtént, tudod: valaki nagyon különleges embert találtál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: