Nyilas (november 22. – december 21.)

Akire te vársz, könnyebbé fogja tenni az életed, minden téren. Ő lesz az, aki megnevettet, ha igazán rossz passzban vagy. Aki mindig tud majd olyat mondani, amitől szebbnek látod a világot. Minden egyes veled töltött perc derűs lesz számára, mert veled érzi a legjobban magát. Te pedig természetesen, vele. Mert nem csupán a szerelmed lesz, de a legjobb barátod is. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Várj a legkedvesebb férfira. Aki a szerelmed lesz, a barátod, a társad, a bizalmasod. Bármilyen félénk, mégis a legbátrabb: őszintén meri vállalni az érzéseit. Várj őrá, aki csakis veled akarja átélni élete kalandjait. Ő lesz az, akivel egy egészen új szintjét ismeritek meg a párkapcsolatnak. Akivel együtt még a lehetetlen is lehetségessé válik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-29

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: