Kos

Nem szereted a klasszikus királylányos, hatalmas tüllel rendelkező ruhákat, hiszen hozzád az egyszerűség mindig is sokkal közelebb állt. Ezért menyasszonyi ruha esetében neked inkább a minőségi anyag, a letisztult vonalvezetés és a nőies kisugárzás számít, amivel elegánssá válik a megjelenésed. Nem különösebben vonzanak az apró csipkék vagy a túlzásba vitt, csillogó díszítések, ezért neked egy viszonylag egyszerű, nem mélyen dekoltált ruhát érdemes választanod, amiben kényelmesen érezheted magad egész nap!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Csillagjegyed alapján arra lehet következtetni, hogy igazán kreatív lélek vagy, akinek nagyon fontos a szépség megélése. Az esküvődre is hasonló elvekkel indulsz el ruhát keresni: a részletekre óriási hangsúlyt fektetsz, és nem az éppen felkapott trendeket keresed, hanem azokat a fazonokat, amelyek mára igazi klasszikussá nőtték ki magukat. Csipkés virágminta, egy kis selyem és sok kreatív ötlet; egy ilyen nőies, viszonylag inkább kicsi abronccsal rendelkező, de mégis hercegnősebb ruhát érdemes beszerezned magadnak az esküvődre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-02-19

Ikrek

Te nem éred be a klasszikus darabokkal, az unalomig ismételt fazonokkal és mintákkal, hiszen lételemed a változatosság és az izgalom. Ez az esküvőd részleteiben is visszatükröződik majd, elsősorban pedig a ruhádon! Merészebb vagy, mint a legtöbb menyasszony, így neked nincs problémád a mélyebben szabott dekoltázzsal vagy a combközépig felvágott szoknyával sem. Szeretsz kitűnni a tömegből, és mivel tudod, hogy életed során csak egyszer vagy menyasszony, a nagy napon igyekszel olyan ruhát választani, amiben igazán különlegesnek érezheted magad!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Számodra a hagyományok mindig is fontosak voltak, ezért az esküvődről biztosan nem hiányozhat a „valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék”. Ami a ruhádat illeti, te szeretnél megmaradni a visszafogott klasszikusoknál, hiszen a sellő fazon vagy a kihívóbb dekoltázs egyáltalán nem áll közel hozzád. Az A-vonalú fazon például szuper választás lehet erre a célra, egy kis vintage hatás pedig kifejezetten jól mutat ezeken. Ne riadj vissza a hosszú ujjú menyasszonyi ruhától, mert ehhez az egyedi stílushoz remekül passzol majd akár a lengébb megoldás is!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: