Nyilas

Ha menyasszonyi ruha, akkor te az extrémebb, dögösebb vonalaktól sem riadsz vissza. A klasszikus, sokszor látott fazonok nem tudják megütni az ingerküszöbödet, hiszen nem tudják elég jól visszaadni az egyediségedet. Épp ezért érdemes egy kicsit a sz.xisebb darabok között is nézelődnöd! Egy sellő fazon, ami testre simul, miközben kiemeli a csodás alakodat, alul viszont fodrokkal dobja fel a ruhát, remek választás lehet, ha olyan darabra vágysz, ami maradandó, jól illik hozzád, és az este istennőjévé tesz téged!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívül kreatív lehet, kedves Nyilas, így igen eredményesen nézhet szembe feladataival. Bár csábító lehet, hogy a nehezebbekkel kezdje, mégse tegye most ezt, inkább lovagolja meg lendületét és daráljon le minél több mindent, azzal most sokkal messzebbre juthat, ráadásul látványosabb is lehet a siker!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Az extrém, feltűnő és túlzásokba eső darabok hozzád kicsit sem állnak közel. A hétköznapokban is az egyszerűség és visszafogottság híve vagy, ezért amikor menyasszonyi ruhát választasz, elsősorban ezt a szempontot tartod szem előtt. A hófehér, extra díszítéstől és csillogó gyöngyöktől mentes ruhadarabok azonnal elrabolják a szívedet. A hatalmas abroncs helyett pedig inkább a klasszikus A-vonalnak érdemes esélyt adnod. Egy ilyen gyönyörű ruha tökéletesen visszaadja belső eleganciádat!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívüli vonzerõvel bírhat, kedves Bak, így aztán, legyen szó szeremrõl, karrierrõl, vagy bármi másról, megnyerõ természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A te ízlésed messze nem átlagos, épp ezért a legtöbb szalon választékában nem leled meg az álomruhát. Hiszen te nem vágysz egyszerű tüllös szoknyára vagy csipkés felső részre, neked inkább az a célod, hogy a ruha a személyiségedet tükrözze, így valószínűleg érdemes lesz inkább megvarratnod azt a darabot, amit te álmodhatsz meg saját magadnak. Az aszimmetrikus mintákbátor díszítések és a romantikus színek már sokkal közelebb állnak hozzád, így egy merészebb, de még az extrémebb határt át nem lépő menyasszonyi ruhában érezheted jól magad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Bármi is történjék, hallgasson a hatodik érzékére, kedves Vízöntõ. Nem kell messzire menni, hogy megtalálja a választ, mert az most ott van a szeme elõtt. Valakiben ráadásul most igazi harcostársra lelhet a terveit illetõen, így igazán tökéletes és sikeres lehet a mai nap!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A legromantikusabb csillagjegynek a szépség mindennél fontosabb a menyasszonyi ruha kiválasztásánál. Ebből kifolyólag a bohém, tüllel díszített darabok között biztosan érdemes lesz válogatnod, és hogy növeld a romantika faktort, a vékony pántú felsőrészeknek érdemes elsősorban esélyt adnod. Te úgyis tudod, hogy a kiegészítők rengeteget tudnak dobni a végső összképen, ezért egy visszafogottabb ruhát érdemes választanod, amit virágos hajdíszekkel és mesés ékszerekkel dobhatsz fel az esküvőd napján.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívül érzékenyek lehetnek ön körül az emberek, de legalábbis nagyon fogékonyak szavaira, így legyen óvatos, kedves Halak, hogy kinek, mit mond, nehogy aztán valami olyasmit halljon vissza, amit nem akar, vagy, ami talán még rosszabb, meg ne bántson valakit, akit nagyon szeret. Legyen kimért és körültekintõ, akkor nem lehet baj, sõt, még kifejezetten jól is kijöhet a lépés!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: