Nyilas

Ha menyasszonyi ruha, akkor te az extrémebb, dögösebb vonalaktól sem riadsz vissza. A klasszikus, sokszor látott fazonok nem tudják megütni az ingerküszöbödet, hiszen nem tudják elég jól visszaadni az egyediségedet. Épp ezért érdemes egy kicsit a szexisebb darabok között is nézelődnöd! Egy sellő fazon, ami testre simul, miközben kiemeli a csodás alakodat, alul viszont fodrokkal dobja fel a ruhát, remek választás lehet, ha olyan darabra vágysz, ami maradandó, jól illik hozzád, és az este istennőjévé tesz téged!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Az extrém, feltűnő és túlzásokba eső darabok hozzád kicsit sem állnak közel. A hétköznapokban is az egyszerűség és visszafogottság híve vagy, ezért amikor menyasszonyi ruhát választasz, elsősorban ezt a szempontot tartod szem előtt. A hófehér, extra díszítéstől és csillogó gyöngyöktől mentes ruhadarabok azonnal elrabolják a szívedet. A hatalmas abroncs helyett pedig inkább a klasszikus A-vonalnak érdemes esélyt adnod. Egy ilyen gyönyörű ruha tökéletesen visszaadja belső eleganciádat!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A te ízlésed messze nem átlagos, épp ezért a legtöbb szalon választékában nem leled meg az álomruhát. Hiszen te nem vágysz egyszerű tüllös szoknyára vagy csipkés felső részre, neked inkább az a célod, hogy a ruha a személyiségedet tükrözze, így valószínűleg érdemes lesz inkább megvarratnod azt a darabot, amit te álmodhatsz meg saját magadnak. Az aszimmetrikus mintákbátor díszítések és a romantikus színek már sokkal közelebb állnak hozzád, így egy merészebb, de még az extrémebb határt át nem lépő menyasszonyi ruhában érezheted jól magad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A legromantikusabb csillagjegynek a szépség mindennél fontosabb a menyasszonyi ruha kiválasztásánál. Ebből kifolyólag a bohém, tüllel díszített darabok között biztosan érdemes lesz válogatnod, és hogy növeld a romantika faktort, a vékony pántú felsőrészeknek érdemes elsősorban esélyt adnod. Te úgyis tudod, hogy a kiegészítők rengeteget tudnak dobni a végső összképen, ezért egy visszafogottabb ruhát érdemes választanod, amit virágos hajdíszekkel és mesés ékszerekkel dobhatsz fel az esküvőd napján.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: