Nyilas

A Nyilas férfiak elsősorban olyan nőket néznek ki maguknak, akikre felnézhetnek. Mint a mágnes, úgy vonzzák őket azok nők, akik tele vannak kalandvággyal, szenvedéllyel, izgalmasak és ösztönzően hatnak másokra. Igazi csodálat fűzi őket a kiválasztotthoz, és addig nem nyugszanak, míg meg nem szerzik őt. Ha egy Nyilas férfit választottál, beszélgess vele sokat, már az első randin áruld el neki, mi az, amiket szeretsz és mi az, amiben igazán jó vagy.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Válassz izgalmas randihelyszíneket, ne hagyd, hogy unatkozzon, így garantáltan hamar leveszed a lábáról.

Bak

A Bak férfiak szeretik a mértékletességet az élet számtalan területén. Mindig az arany középutat keresik, igaz ez a szerelmi életükre is. Ha egy Bak férfit néztél ki magadnak, akkor nem jó, ha túlságosan visszahúzódó vagy, de az sem, ha rámenősség jellemez. Kedvelik a visszafogottan vonzó nőket, akikben rengeteg felfedezni való van – ők pedig készek felkutatni. A Bak pasi értékelni fogja, ha van önálló életed, felépítetted a karrieredet, vannak hobbijaid, tele vagy álmokkal és tervekkel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mutasd meg neki a személyiségedet, ha őszinte vagy, biztosan rabul ejted őt.

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért. Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét. Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak férfi viszonylag gyakran esik szerelembe, ám erős és komoly érzelmeket csak ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire igazán szüksége van. Ha Te szeretnél lenni ez az ember, akkor nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal, ugyanis a Halak férfi is igen kedveli a különböző művészeti ágakat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-04-13

Kapcsolatotok hamar komolyra fordulhat, ugyanis az ilyen csillagjegyű pasi képes az elköteleződésre, de csakis akkor, ha érzi, megtalálta a nagy őt. Érdemes tudnod, hogy vágyik gyermekekre és él benne a vágy a családalapításra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: