Végletes

A végletek embere vagy, jelszavad: „mindent vagy semmit”. Az arany középút nincs rajta a térképeden. Szereted az extrém dolgokat. Hajlamos vagy a szélsősségességre, a radikális eszmék és cselekedetek sem állnak távol tőled. A mértékletesség fogalmát nem ismered.

Ha nem tudod teljes gőzzel csinálni azt, amit elterveztél, akkor inkább bele sem fogsz a célod megvalósításába.

Ez a 4 csillagjegy ragyog a párkapcsolatban: Velük igaz szerelemre találhatsz

Cinikus

Bizalmatlanságodnak köszönhetően – és azért, mert nem igazán hiszel a „jóban” – a legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő dolgok sem kerülik el a figyelmedet.

Minden, számodra nem tetsző mozzanatra csípőből reagálsz. Ilyenkor eltűnik a szerethető személyiséged, és az ember nagyon könnyen egy maró gúnytól csöpögő Skorpióval találja szemben magát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem számít, hogy egy családtagod, barátod, vagy kollégád áll veled szemben, te lelkiismeret-furdalás nélkül beélesíted a tarsolyodban lévő iróniabombát.

Féltékeny

Birtoklási vágyad miatt gyakran kerülsz a féltékenység csapdájába. Ha egy helyzet nem egyértelmű, nyomozni kezdesz, és addig nem nyugszol, amíg nem találsz bizonyítékot a párod hűtlenségére.

Hétfői Horoszkóp 2022-09-05

Erre minden esélyed meg is van, mivel partnerednek (és bárki másnak is) könnyedén a veséjéig látsz.

Ha bebizonyosodik, hogy féltékenységed jogos volt, ember legyen a talpán, aki képes az elvesztett bizalmadat visszaszerezni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: