Vannak, akik valódi hétalvók, és vannak, akik csak hánykolódnak egész éjjel. Bármilyen hihetetlen, de még a csillagjegyek alvási szokásairól is informál a horoszkóp. Íme!

Az lenne az ideális, ha lefekvést követően mindenki öt perc alatt elaludna, s akkor menne ágyba, amikor a szemei kezdenek lecsukódni. Sokak számára azonban gondot jelenthet az alvás, akár azért mert nem tud álomba szenderülni, akár azért, mert oly sok tennivalója akad, hogy azt a pihenési idejéből csípi le. Nos, te melyik csoportba tartozol? A horoszkópból kiolvasható az alvási szokásod.

Kos

Tele van energiával, állandóan csak menne. Emiatt nem könnyen alszik el, hiszen folyton az jár az eszében, mi legyen a következő nagy dobása. Ha az energiáit nem hatékonyan használja, akkor nem alszik túl jól.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-04

Bika

Imád szundikálni, illetve még pár percet, órát az ágyban tölteni az ébredést követően, amikor persze belefér az idejébe. Ráadásul olyan környezetben szereti az idejét eltölteni, ami a lehető legkényelmesebb és ízlésesebb. Hálószobája a nyugalom, a béke helye.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mindig rohanásban van, éppen ezért alvási szokásai is meglehetősen zűrzavarosak. Amint úgy érzi, valami állandó, máris változtatni akar rajta. Ez azt jelenti, hogy nála semmi sincs kőbe vésve, főként mert hajlamos éjnek éjjelén is üzeneteket küldözgetni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: