Skorpió

A Skorpiók temperamentumos, mozgékony emberek, racionálisak, földhözragadtabbak. A betegségek inkább a földhöz közelibb, alsó testrészeiket érintik. Vastagbél, húgycső, prosztata problémák gyötörhetik leginkább. Egészségük megőrzése érdekében ajánlott minél több speciális gyógytea keveréket fogyasztaniuk. Hajlamosak lehetnek még aranyér problémákra, de a csontjaik is igen érzékenyek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők hajlamosak minden olyan betegségre, mely a vérrel kapcsolatos. De lábaik, bokáig is elég gyengék. Többször rándulhat meg a bokájuk, és gyakran panaszkodnak izomfájdalmakra is. Ajánlott olyan sportot űzniük, melyek megerősítik, de nem terhelik túlságosan lábaikat. A bokasérülések elkerülése érdekében jobb ha kerülik a magassarkú cipőket, mindig figyeljenek oda, hogy kényelmes lábbelit viseljenek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: