Skorpió

A Skorpiók temperamentumos, mozgékony emberek, racionálisak, földhözragadtabbak. A betegségek inkább a földhöz közelibb, alsó testrészeiket érintik. Vastagbél, húgycső, prosztata problémák gyötörhetik leginkább. Egészségük megőrzése érdekében ajánlott minél több speciális gyógytea keveréket fogyasztaniuk. Hajlamosak lehetnek még aranyér problémákra, de a csontjaik is igen érzékenyek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők hajlamosak minden olyan betegségre, mely a vérrel kapcsolatos. De lábaik, bokáig is elég gyengék. Többször rándulhat meg a bokájuk, és gyakran panaszkodnak izomfájdalmakra is. Ajánlott olyan sportot űzniük, melyek megerősítik, de nem terhelik túlságosan lábaikat. A bokasérülések elkerülése érdekében jobb ha kerülik a magassarkú cipőket, mindig figyeljenek oda, hogy kényelmes lábbelit viseljenek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-27

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: