#3 MÉRLEG

A két Tűz jegy után egy Levegő – de ez semmit sem ront a Mérlegek szenvedélyességén. Hatalmas túlélési készséggel rendelkeznek, ami hihetetlenül szenvedélyessé teheti őket a szerelemben, de a munkában is. Ráadásul kiváló egyensúlyt tartanak a szenvedélyesség és a gyengéd, higgadt viselkedés között. Ez oda-vissza működik náluk, és akár egyik pillanatról a másikra képesek váltani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#4 NYILAS

A Nyilasok azt szeretnék, hogy a kapcsolatuk tele legyen izgalommal – többek között azért, mert nagyon szeretik a kalandokat. Ahogy az életben, úgy a kapcsolaton belül is szeretnek utazni, felfedezni a másikat, új dolgokat kipróbálni, megismerni a másik világát és a közös világot. A Nyilasok számára emellett fontos, hogy szellemileg is izgalmas legyen a partnerük, s így a kapcsolatuk – a szenvedélyességüket intellektuálisan is szeretik megélni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-30

Nos, ti közéjük tartoztok?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: