Megtalálni a hozzánk legjobban illő személyt egyáltalán nem egyszerű feladat, és ha az első néhány találkozás után is úgy érezzük, hogy minden klappol, akkor is megvan az esélye, hogy a zöld szemű szörnyeteg még mindig ravaszul várja, hogy felszínre bukkanhasson. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegy hogyan áll a féltékenység kérdésköréhez, akkor nézd meg a következő felsorolást. A leglazább jegyekkel kezdünk és folyamatosan haladunk az egyre nehezebb esetek felé.

12- Ikrek

Egyszerű ok miatt nem foglalkozik a féltékenységgel, ez pedig az, hogy nem érdekli. Minden lehetséges szituációt számításba vesz, ahogyan a másik és ő maga is viselkedhet, és ez megelőzi a felesleges bosszankodást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11- Halak

Aligha látsz féltékeny Halakat, tekintve, hogy mennyire könyörületes természetűek. Soha nem éreznek haragot a másik iránt, maximum csalódottságot, de azt is igyekeznek palástolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rosszindulatúnak születtek? Íme a csillagjegyek kedvességük szerint

10- Vízöntő

Nem gyakran tapasztalják meg a féltékenység érzését, hiszen mindig azon vannak, hogy az önbecsülésüket felturbózzák. Ha valóban azt érzik, hogy csappan a bizalmuk, akkor azonnal megbeszélik a párjukkal és megoldást keresnek rá.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: