Valójában mindenki hazudik. Kisebbeket, nagyobbakat, magának, másoknak, jóindulatból vagy önérdekből. Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek más és más dologban füllentenek. Vajon miben és hogyan? Most fellibben a lepel a leggyakoribb hazugságokról...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos: „Jól vagyok!”

A Kos szereti azt a látszatot kelteni, hogy törhetetlen, és őt nem lehet a céljaiban megakadályozni. Ezért nagyon nehezen ismeri be, még önmagának is, hogy neki is fájnak bizonyos dolgok, fizikailag és lelkileg is. Amikor kijelenti, „persze, jól vagyok”, nem feltétlenül az igazat mondja.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-23

A Bika: „Én sosem hazudok.”

A Bikának létfontosságú, hogy morálisan mindig kifogástalanul viselkedjen. Szereti, ha tisztelik, amiért hibátlan és helyes döntéseket hoz – ebbe a képbe pedig nagyon nem fér bele a hazugság, pedig az még a Bikával is előfordul néhanapján. Könnyedén kimondja, „én sosem hazudok”, de ez nem biztos, hogy mindenkor igaz is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek: „Visszahívlak!”

Amikor az Ikrek tutira megígéri, hogy később visszahív, ne lepődj meg, ha napokig várhatsz a telefonhívására. Nem rosszindulatból nem hív vissza, egyszerűen csak annyi minden pörög egyszerre a fejében, hogy hajlamos elfelejteni a felelőtlenül tett ígéreteket. Valójában nem hazudik, mert tényleg úgy gondolja az ígéreteit, csak megbízni nem nagyon érdemes benne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: