Vízöntő

Nagyon sokat képes beszélni, de önmagáról egyáltalán nem szívesen beszél. Tőle aztán biztos nem fogod megtudni, hogy mikor volt először szerelmes, vagy miért vált el. Mivel nehezen fogadja a negatív kritikát, ezért inkább nem árul el sok részletet az életéről. Azért is titkolózik, hogy meg tudja őrizni a személyes szabadságát, és függetlenségét, fél a kiszolgáltatottságtól. Nagyon szkeptikus tud lenni bizonyos témákkal, és emberekkel kapcsolatosan, ezért inkább befele fordul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Minden bizonnyal a Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy az összes közül. Úgy tűnik állandóan titkol valamit, és sokszor azzal a hátsó szándékkal, hogy keresztbe tegyen másoknak. Kissé zaklatott a lelkivilága, állandóan attól retteg, hogy a múltjából előbukkannak a sötét titkai. Főleg a párkapcsolat elején titkolózik sokat, ugyanis nem képes megbízni senkiben igazán.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: