Szűz és Oroszlán

Kihívásokkal teli ennek a két jegynek a kapcsolata: a Szűznek állandó igénye van a visszaigazolásra, a párja folyamatos figyelmére, míg az Oroszlánnak ez ugyan nem okozna gondot, de általában inkább magával van elfoglalva. Emiatt folyton jelen lehet közöttük a feszültség, hiszen úgy érezhetik, nem kapják meg egymástól azt, amit szeretnének. De szerencsére még ilyenkor sincs minden veszve!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha időt szakítanak az őszinte beszélgetésekre, és mindketten változtatnak egy kicsit a hozzáállásukon, segíthetnek egymásnak a fejlődésben. Amikor ezt sikerül elérniük, a kapcsolat is sokkal szabadabbá válik, amiben végre mindketten megtalálhatják magukat.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

Mérleg és Skorpió

Két jegy, két totál ellentétes személyiséggel, és mégis lehet jövője a kapcsolatuknak! Minél inkább a Mérleg jegy vége felé született az adott személy, annál inkább, hiszen ezek a zodiákusok szomszédok, azonban sok téren eltérő a viselkedésük. A Skorpiónak nagy a szabadság iránti igénye, a Mérlegnek pedig rendkívül fontos a szerelem, és ezt néha nehéz összehangolni. Azonban ha megtanulják elfogadni egymást, egészen izgalmas kapcsolat alakul ki: a Mérleg gondoskodik a romantikáról, míg a Skorpió a szenvedélyről, és olyan erős vonzalom alakul ki közöttük, amit még a viták sem tudnak lerombolni. Sőt, néha az tüzeli fel igazán a hangulatot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Nyilas

Ez a két csillagjegy egymás szöges ellentéte, ráadásul állandóan vitatkoznak, és semmiben sem értenek egyet. Mégis, ennek ellenére a sz.xuális kémia hatalmas közöttük, és emiatt igazán szenvedélyes kapcsolat alakul ki közöttük már a kezdetektől fogva. Ami gondot okozhat, hogy a Nyilas sokszor túl éretlen a Halaknak, a Halak gondolkodásmódját pedig gyakran nem tudja megérteni a Nyilas, de a szerelemnek köszönhetően mindig együtt maradnak. Ha megtanulják, hogyan kezeljék az ellentéteket, és miként találjanak minél gyorsabban megoldást egy vitára, hosszú kapcsolat várhat rájuk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: