Vízöntő: egy szűk látókörű partner mellett

Téged minden érdekel, rendkívül toleráns vagy, ráadásul nincs olyan téma, amiről ne beszélgetnél szívesen. Bár szereted a hagyományokat, egyúttal afféle újító is vagy, aki sosem zárkózik el az ismeretlen dolgoktól. Nem véletlen, hogy az életed általában már egy év alatt is sokat változik, hiszen rengeteg újdonságba fogsz bele!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem találnád meg a közös nevezőt egy szűkebb látókörű személlyel, aki leginkább csak a saját igazát szereti elfogadni. Ebből kifolyólag nem passzoltok össze a makacs Bikával, aki nehezen vallja be, hogy ő tévedett!

Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

Halak: egy partner, aki nem romantikus

A Halak számára a romantika elengedhetetlen! A kapcsolatod csakis akkor tesz boldoggá, ha érzelmektől vezérelt, romantikus, és állandóan egymás tudtára adjátok, mennyire szeretitek a másikat. Hiszel a tündérmesékben látott kapcsolatokban, és igazán ábrándos típus vagy. Ezért nem lennél soha boldog valakivel, akiben nincs meg a romantika leghalványabb lángja sem, és csak a racionális gondolkodás jellemzi.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy érzelmileg zárkózott személy mellett elveszetté válnál, épp ezért nem a legjobb ötlet például egy Oroszlánnal kezdened, mert ők elsősorban inkább a saját érzéseikkel vannak elfoglalva, és csak utána jönne a tiéd.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: