Nyilas

A Nyilas jegyű férfiak nem szeretik a játékokat, így ha ők oda vannak valakiért, azt kertelés nélkül megmondják.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Biztos, hogy nem maradnak kételyeid, ha egy ilyen csillagjegyű személynek tetszel.

Ezért ha a srác jelei nem egyértelműek, szinte biztos, hogy ő nem szeretne tőled most többet.

Bak

A Bak férfiak nehezen kötnek kompromisszumokat, azonban ha valaki megdobogtatja a szívüket, félreteszik a büszkeségüket, és megpróbálnak alkalmazkodni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért ha feldobod a srácnak, hogy megy a moziban egy romantikus film, amit megnéznél vele, a válasza mindent elmond.

Ha rábólint, annak ellenére, hogy utálja ezeket a filmeket, az pozitív jel. De ha meg sem próbál kompromisszumot kötni, inkább ne vesztegesd tovább az idődet.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-08-11

Vízöntő

A Vízöntők ügyesen észlelik a különféle jeleket, de ha nem vonzódnak a másikhoz, akkor úgy tesznek, mintha ebből semmit sem látnának.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azaz ha te jeleket küldesz a pasinak, hogy tetszik neked, ő pedig láthatóan nem veszi észre őket, akkor rossz hírünk van.

Ugyanis ő pontosan tudja, te mit érzel, de sajnos ezúttal nem viszonozza azt.

Halak

Egy ilyen romantikus és szenvedélyes jegy, mint a Halak, nem tudja rejtegetni az érzéseit.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha egy ilyen férfi szerelmes, a másik felet folyamatosan bókokkal és romantikus gesztusokkal halmozza el, így nem marad kérdéses számodra, hogy tetszel neki.

Ha viszont a romantikus kedvességek elmaradnak, és csak beszélgettek az általánosabb dolgokról, akkor úgy fest, inkább csak barátként tekint rád.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: