(10) Rák

A Rák gyakorlatilag egy síró-picsogó. Nagyon érzékeny típus és nagyon sebezhető, ha a világgal kölcsönhatásba lép. Sokat remél az emberektől, és ha csalódik, nagyon könnyen elkedvetlenedik. Nagyon könnyen tud sérülni lelkileg.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

(11) Vízöntő

A perfekcionista. Mindig igyekszik azt mutatni az embereknek, hogy mennyire fantasztikus az élete, de az igazság az, hogy nem teljesen elégedett vele. Ettől függetlenül szeretné, ha az emberek fejében úgy élne, hogy körülötte minden a legnagyobb rendben van. A bókok segítik elviselni a bizonytalanságát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-29 - Meglehetõsen paprikás lehet a hangulat ma ön és szerelme között...

(12) Szűz

A legbizonytalanabb jegy. Egy rémálom számára, ha valaki butának, ügyetlennek vagy nem elég jónak nevezi őt. Félnek felfedni a gyengeségeiket és a hibáikat mások előtt, ezért gyakran kerülik is a beszélgetéseket kezdetben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-12 - Ma kissé morgós hangulatában lehet...

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: