Nyilas

Július havában bizony gyakran megtörténhet, hogy dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged. Így egyáltalán nem teszed jól, ha csak önmagadra támaszkodsz. A másokkal való együttműködés fontos kérdéssé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren nem árt megvizsgálnod lehetőségeidet, s azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit Te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, különben magától fog felborulni az egyensúly, s az nagyobb baj, mintha megpróbálnád magad megoldani a helyzetet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedvező napjaid: 2, 5, 11, 24, 26. 

Szerdai Horoszkóp 2023-02-15

Bak

Az Ikrekben járó Nap kevésbé kedvez neked, ráadásul július közepén egy kellemetlen bolygóállás ronthatja el a dolgos mindennapok hangulatát. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes, és problémáid megoldását kivételesen odázd el. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő hetekre. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magad a bőrödben, többet mosolyogsz, és számos érdekes ötlettel állsz elő.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedvező napjaid: 6, 9, 15, 21, 30. 

Vízöntő

Habár az év legsikeresebb időszakán már túl vagy, július sem fukarkodik a jóval, hisz kedveznek neked az égi konstellációk! Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, esetleg megcsípj egy jobb állást. Nagyon jól alakulnak dolgaid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű Önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, de soha ne szigorúbb a kelleténél!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedvező napjaid: 5, 11, 18, 19, 23, 28. 

Pénteki Horoszkóp 2023-03-10

Halak

Mihamarabb nyisd ki a szemed, szembesülj a tényekkel, a változások elől pedig ne dugd a fejed a homokba! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz. Nem lesz időd pihenni. Párkapcsolat építésére is nagyszerű július hava, különösen a 8-a utáni két hét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedvező napjaid: 8, 10, 12, 17, 27, 30. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: