Szerencsés esetben a gyerekeknek vásárolt állat gondozását a szülők veszik át, majd tovább ajándékozzák az egykori kedvencet. De amikor valaki egyedül él, és hirtelen ötlettől vezérelve bevállal lakótársnak egy kisállatot, nem mindig lesz jó vége.
Sajnos, akármennyire is rajong az illető a cuki kis szőrösért, egy idő után kiderül: rendszeresen foglalkozni kell vele, és a pénzt is viszi – így már nem is olyan buli az állattartás.

Vízöntő: nem áll még készen

Úgy gondolja, menő dolog a kutyának olyan nyakörvet venni, ami passzol a ruhájához, és azt is tudja magáról, hogy hűséges típus. Csakhogy rövid távon rájön, hogy az eb mellett (persze lehet egy macska, vagy tengerimalac is) nem lehet elugrani napokra a barátokkal hétvégézni, mert vagy vinni kell az állatot, vagy megoldani az ellátását. Arról nem is beszélve, hogy a Vízöntő néha kissé depresszív és közönyös időszakot él, amibe egy mozgásigényes, szeretetéhes kutyus bele is betegszik.
Segíts neki, ha állatot szeretne, és tudatosítsd: valóban készen áll ekkora felelősségre?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: