A kegyes hazugság mögé bújók azzal áltatják magukat, hogy csak jót akarnak. Valóban, az igazat kendőzetlenül kimondani sokszor bátorságot igényel. Ha így teszel, érett személyiség vagy, aki vállalja a véleményét és az azzal járó következményeket. A legtöbben azonban – csillagjegytől függetlenül – nem képesek erre, a legtöbbször nem.

Ikrek – spontán kerekítesz egy történetet

Pillanatok alatt egy briliáns történetet kreálsz, fantáziadús részletekkel. Csoda, hogy még nem fizettek érte, amikor előadtad. Sokszor igazán nincs is oka annak, hogy mellébeszélj, csak szereted a saját alternatív valóságodat megosztani a környezeteddel. Ami nyilván a legtöbbször sokkal izgalmasabb, mint a valóság. Tulajdonképpen te teszel szívességet, hogy a kamuval feldobod a napjukat. Vigyázz, bármilyen szórakoztatónak tűnik ez, hiteledet vesztheted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed alapján kiderül, hogyan változol meg, ha szerelmes leszel...

Mérleg – amiről nem szólsz, az bűzlik

A leghatékonyabb módja számodra a hazugságnak, hogy addig halogatod a mondanivalót, amíg nem kell róla beszélned. Ez kitűnően hangzik, és sokaknál bejön. De vannak, akik nem felejtenek és egyenesen rákérdeznek nálad: mi is lett azzal a biciklivel, amit hat hónapja kölcsönadtam egy hétre? Kiválóan tudsz ködösíteni, terelni, egy idő után megtanultad, hogyan csináld ezeknél a szemtelen jó memóriájúaknál. A legtöbbször sikerül addig húzni-halasztani a témát, míg valóban leszállnak rólad, és elfelejtik. A maradék elől meg menekülsz – de ne felejtsd, hogyan járt a sánta kutya!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: