Oroszlán


Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében.
Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben.
Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.
Minden korban fontos a bőrápolás. Elég alvással és megfelelő hidratációval ön mindig remekül fog kinézni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepõdhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítõi, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz


Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban.
Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.
Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.
Holnapi horoszkóp >>

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Nem vitás, hogy a mai nap az öné, kedves Szûz, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törõdést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielõbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Aphrodité horoszkópja elárulja, miben különleges minden nő, csillagjegyétől függően – Rád mennyire igaz?

Mérleg


Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük.
Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió


Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.
A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: