Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.
Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.
Sörözés helyett sportoljon egyet a barátaival. Meg fogja látni, hogy remek móka lesz.
Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-09-22

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meglehet, hogy mostanság úgy érzi nem értékelik kellőképpen, és a támogató szavak, segítség is hiányzik az életéből. Irányítsa a figyelmét önmagára, legyen tisztában az értékeivel, azzal, hogy igenis erős és meg fogja látni, hogy az élet igazolja majd önt.
A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-29

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Legyen óvatos a barátai körében, mert egy áruló rejtőzik közöttük. Vele egyedül kell valahogy dűlőre jutnia. Értess meg vele, hogy egyáltalán nem jó ötlet rosszindulatú viccek tárgyává tennie önt.
Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni.
Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj.
Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére..
Látogassa meg a családtagjait. Könnyen meglehet, hogy jó ideje hanyagolta a szeretteit, de ha érdeklődést mutat irántuk, biztos, hogy boldogság tölti majd el a szívüket.
Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: