Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.
Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni.
Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.
Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Ezért vonzod be a rossz hangulatot a kapcsolatodba a csillagjegyed szerint!

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. Belebonyolódni úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információi nem a legjobb ötlet, hiszen később még problémája származhat belőle. Az a legjobb ha kimarad az ilyen helyzetekből.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja.
Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-03

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
Szenteljen valamennyi időt a partnerére és önmagára is. Mostanában túlságosan elfoglalt volt, ezért nem nagyon volt idejük beszélgetni egymással.
Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.
Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa önt. A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is.
A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.
Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: