Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.
Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.
Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni.
Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

Osho üzenete minden csillagjegy számára! Vajon neked milyen élettanítást szánt?

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem.
Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.
Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat.
Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

 

Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt.
Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj.
Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.
Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve.
Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: