Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát.
Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.
Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra.
Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.

Csütörtöki Horoszkóp 2020-11-26

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül.
Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.
Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog.
Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.

 

Ezekből a csillagjegy-kombinációkból lesznek a legjobb barátnők. Ti is közöttük vagytok?

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése. Miután sikeresen megbirkózott minden akadállyal, sokkal erősebbé válik és semmi nem áll majd az útjába, hogy élvezhesse a jól megérdemelt jutalmát. Azonban fontos, hogy eközben mindig legyen türelmes, és ne sietesse a dolgokat.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.
Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.
Önnek most lelki egyensúlyra van leginkább szüksége, törekedjen a harmóniára.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit.
Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén.
Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.
A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: