Köztük bizony aligha működik jól a kémia. A csillagjegyed elárulja, kivel ne kezdj ki soha! Csillagjegyünk alaptulajdonságainkon kívül bizony arról is árulkodik, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel illenek hozzánk, akikkel akár egy egész életet le tudunk élni boldogságban. Arról azonban kevesebb szó esik, vajon kik azok, akiket jobb, ha elkerülünk, mert velük a párkapcsolat soha nem lesz működőképes. Mutatjuk a 4 legrosszabb párosítást!

Ikrek - Halak

Elsőre úgy tűnhet, ez egy jó találkozás, hiszen mindketten szeretnek társaságba járni és okosak. A Halak azonban túl csöndes a mindig beszédes Ikrekhez. Mindkettőjüknek szárnyal a fantáziája, ám az hamar kiderül, egészen másra vágynak az ágyban is. Nagyon rossz kombináció!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Mérleg - Rák

A Mérleg kedvességével azonnal magába bolodítja a Rákot, aki már az első pillanattól azt tervezgeti, hogyan öregszenek meg egymás mellett. Ez fojtogató a Mérleg számára, aki menekülni akar. A Ráknak nagyon fog fájni, hogy a Mérleg látszólag ráunt a szexre, holott az a valószínűbb, hogy már más ágyában keresi a boldogságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: