Ikrek – Rák (június 19-23.)

Ezek a napok éppen a nyári napforduló környékére esnek, ami nem csak extra energiát, hanem tehetséged és művészet iránti érzékenységet is biztosítanak számodra. A legnagyobb feszültség, ami benned élhet, a párkapcsolataidat érinti. Az ikrek feled inkább egyedülállóként érzi jól magát, míg a rák oldalad minden vágya egy család, emiatt sokszor érezheted azt, hogy nem igazán találod a helyedet egy kapcsolatban sem. Pedig a pasik minden eséllyel a lábaid előtt hevernek, mert sokak szemében megtestesítheted a nagybetűs, ráadásul elérhetetlennek tűnő álom-nőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – Oroszlán (július 20-24.)

Kifejezetten jó csapatot tud jelenteni még szerelemben is a rák-oroszlán párosítás, nemhogy egy személyiségen belül! Két különböző vérmérséklet egyesül egy nagyon pozitív, optimista és kedves egyéniségben – ez vagy te! Rák éned még jobban felerősíti az oroszlánokban szintén meglevő gondoskodást, törődést, ugyanakkor visszafogja a túlzott hiúságot és büszkeséget, ami negatívan befolyásolhatná a személyiségedet. A rákok viszont sokszor bizonytalanok, ám ezt ellensúlyozza az oroszlán önhittsége. Minden esélyed megvan rá, hogy boldog és kiegyensúlyozott életed legyen, békében élj önmagaddal és a világgal.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mire lehetsz büszke csillagjegyed szerint? A Vízöntő a legkreatívabb, a Mérleg mindenben jól mutat

Oroszlán – Szűz (augusztus 20-24.)

Kellően erős személyiséged van: a határozott és erős oroszlánt sokszor a lustasága tartja vissza attól, hogy elérje céljait – szerencsére, a szűz jegyűek hírből sem ismerik a lazítást. Ennek a párosításnak az eredménye egy jó szívű, de kitartó, kiváló vezetői képességekkelrendelkező személyiség. Ügyesen lavírozol az élet minden területén, könnyen találsz testhezálló megoldásokat, és valószínűleg nagyon jól improvizálsz. Egyedül arra kell figyelned, hogy mivel a szűzben és az oroszlánban is ott a kritikai hajlam, háttérbe kell szorítanod az előítéleteidet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: