Anyósod, egy közös nőismerősötök, esetleg kolléganője köphet bele a levesedbe? Most kiderül.

Ha úgy is véled, párod sohasem hagyná, hogy bármilyen nő közétek álljon, jobb, ha tisztában vagy vele, ki az a nő, aki képes lehet titeket módszeresen, mondhatni műtéti úton szétválasztani. Alaptalanul persze ne féltékenykedj, hiszen azzal csak a saját esélyeid rontod, mindössze tájékozódj, hányadán is állsz lehetséges riválisaiddal.

Ez az oka annak, hogy megszakítják veled a kapcsolatot az emberek csillagjegyed alapján...

A kérdés csupán az, kik vannak hatással a párodra, hiszen értelemszerűen ők alkotják a kapcsolatotokat fenyegető nők csoportját. A veszélyes nő lehet akár az anyósod, akár a párod testvére, kolléganője vagy éppen egy közös ismerősötök. Elég, ha ismered a jegyét, máris tudhatod, mennyire légy résen, ha párod körül sertepertél. Lent részletezzük, párod horoszkópja szerint kivel vigyázz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos párodra a hozzá hasonlóan Kos, illetve a Nyilas jegyűek vannak hatással. Barátságosságukkal, közvetlenségükkel párodat a munkahelyén is ostromolhatják, de lehet egy nőismerőse is akár, aki képes lehet megragadni a figyelmét, amikor találkoznak. Ha Nyilas nőnemű barátja van, ő is veszélyes lehet, hiszen ha összevesztek, nála kereshet támogatást - a Nyilas ebben nagyon jó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mozog a párod környezetében Szűz vagy Bika jegyű nő? Ők lehetnek azok, akik képesek hatni rá. Részvétünk, ha éppen az anyósod a Szűz, hiszen akkor eléggé nagy elvárásokkal lehet feléd, és örömest listázhatja ki, mit és hogyan tenne, rendszerezne, főzne, sütne, intézne másképp. Amennyiben ismeretségi körében van Bika, a benne lévő érzékiség csábító lehet párod számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Óvakodj a Vízöntő és Mérleg nőktől, vagyis inkább a kapcsolatod óvd tőlük, amennyire lehet. Igaz, sokan - egyébként nagyon helyesen - úgy mondják, akit vinni lehet, azt vigyék is. Akárhogy is, az attraktív, hűtlenkedéstől abszolút nem ódzkodó Vízöntő szégyenérzet nélkül rányomulhat a párodra, a flörtkirálynő Mérleg pedig szintén célba veheti őt, mivel jól kijönnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-01

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párodat egy Skorpió vagy egy Halak nő próbálhatja meg eséllyel elcsaklizni. A sz.xi, szenvedélyes Skorpió azzal is csábíthatja őt, hogy rendkívül megértően tud viselkedni, így ha mondjuk baráti körében vagy kollégái közt akad ilyen jegyű, az nem feltétlenül lesz rest kihasználni, ha párod hozzá fordul. A Halak nő pedig fantáziadússágával csigázza fel a Rákot, élhet a férfi sz.xfantáziái kiaknázásával.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: