Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas párodra Oroszlán és Kos nők fenhetik legnagyobb sikerrel a fogukat, persze, csak ha ő is hagyja. A kalandvágyó Oroszlán nő vakmerősége, humora lebilincselheti, barátból könnyen válhat többé is, amennyiben ügyesen manőverezik. A Kos nő pedig optimizmusával ütheti ki az aktuális párt a nyeregből. Bármelyikük is akar közétek állni, ereszd ki a karmaidat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak párod vonzalmával egészen levehetett a lábadról, nem is csoda, ha szeretnéd tudni, kikkel állsz szemben. A Bak számára szimpatikus lehet a Szűz jegy pontosságra, rendszerezettségre való törekvése, miután maga is a határozottság híve. Ha édesanyja Szűz, könnyen lehet, hogy meggyűlik vele a bajod. Mindemellett a Bika nők érzékisége is megragadja a Bak férfi figyelmét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nincs könnyű dolgod, ha Mérleg nő ólálkodik párod körül, ugyanis messze földön híres flörtölőmesterről van szó, aki nem rest bevetni semmilyen csábító praktikát célja elérése érdekében. Ha pedig Ikrek jegyű családtagja van, húga, nővére, anyja vagy más nő személyében, akkor jobb, ha tudod, nagyon manipulatív személlyel állsz szemben, aki akár ellened is beszélhet, így ajánlatos vele jóban lenned.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (II. 20 - III. 20.)

A romantikakedvelő Halak párod nagyon könnyen megtalálhatja a hangot a nosztalgikus, érzékeny, álmodozó Rákkal, aki e tulajdonságai révén barátból feljebb is avanzsálhat idővel. A Rák nők mellett a szenvedélyes Skorpiók szinte hipnotizálni tudják a Halak férfiakat, velük is érdemes vigyáznod, ha nem akarod elveszteni a párod. Ők ketten jelenthetnek veszélyt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: