Anyósod, egy közös nőismerősötök, esetleg kolléganője köphet bele a levesedbe? Most kiderül.

Ha úgy is véled, párod sohasem hagyná, hogy bármilyen nő közétek álljon, jobb, ha tisztában vagy vele, ki az a nő, aki képes lehet titeket módszeresen, mondhatni műtéti úton szétválasztani. Alaptalanul persze ne féltékenykedj, hiszen azzal csak a saját esélyeid rontod, mindössze tájékozódj, hányadán is állsz lehetséges riválisaiddal.

4 női csillagjegy, akik a legfüggetlenebb mind közül, határozottak és kihívást jelentenek a férfiak számára!

A kérdés csupán az, kik vannak hatással a párodra, hiszen értelemszerűen ők alkotják a kapcsolatotokat fenyegető nők csoportját. A veszélyes nő lehet akár az anyósod, akár a párod testvére, kolléganője vagy éppen egy közös ismerősötök. Elég, ha ismered a jegyét, máris tudhatod, mennyire légy résen, ha párod körül sertepertél. Lent részletezzük, párod horoszkópja szerint kivel vigyázz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos párodra a hozzá hasonlóan Kos, illetve a Nyilas jegyűek vannak hatással. Barátságosságukkal, közvetlenségükkel párodat a munkahelyén is ostromolhatják, de lehet egy nőismerőse is akár, aki képes lehet megragadni a figyelmét, amikor találkoznak. Ha Nyilas nőnemű barátja van, ő is veszélyes lehet, hiszen ha összevesztek, nála kereshet támogatást - a Nyilas ebben nagyon jó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elõtt titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik õket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fõ oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látókörébõl fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, elõítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mozog a párod környezetében Szűz vagy Bika jegyű nő? Ők lehetnek azok, akik képesek hatni rá. Részvétünk, ha éppen az anyósod a Szűz, hiszen akkor eléggé nagy elvárásokkal lehet feléd, és örömest listázhatja ki, mit és hogyan tenne, rendszerezne, főzne, sütne, intézne másképp. Amennyiben ismeretségi körében van Bika, a benne lévő érzékiség csábító lehet párod számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Óvakodj a Vízöntő és Mérleg nőktől, vagyis inkább a kapcsolatod óvd tőlük, amennyire lehet. Igaz, sokan - egyébként nagyon helyesen - úgy mondják, akit vinni lehet, azt vigyék is. Akárhogy is, az attraktív, hűtlenkedéstől abszolút nem ódzkodó Vízöntő szégyenérzet nélkül rányomulhat a párodra, a flörtkirálynő Mérleg pedig szintén célba veheti őt, mivel jól kijönnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp - 2021 január 25-31-ig: Az év eleje monotonnak ígérkezett, ám változás várható...

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párodat egy Skorpió vagy egy Halak nő próbálhatja meg eséllyel elcsaklizni. A sz.xi, szenvedélyes Skorpió azzal is csábíthatja őt, hogy rendkívül megértően tud viselkedni, így ha mondjuk baráti körében vagy kollégái közt akad ilyen jegyű, az nem feltétlenül lesz rest kihasználni, ha párod hozzá fordul. A Halak nő pedig fantáziadússágával csigázza fel a Rákot, élhet a férfi sz.xfantáziái kiaknázásával.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: