Anyósod, egy közös nőismerősötök, esetleg kolléganője köphet bele a levesedbe? Most kiderül.

Ha úgy is véled, párod sohasem hagyná, hogy bármilyen nő közétek álljon, jobb, ha tisztában vagy vele, ki az a nő, aki képes lehet titeket módszeresen, mondhatni műtéti úton szétválasztani. Alaptalanul persze ne féltékenykedj, hiszen azzal csak a saját esélyeid rontod, mindössze tájékozódj, hányadán is állsz lehetséges riválisaiddal.

Ez a függőséged a csillagjegyed szerint- Ebbe sokan belepirulnak majd!

A kérdés csupán az, kik vannak hatással a párodra, hiszen értelemszerűen ők alkotják a kapcsolatotokat fenyegető nők csoportját. A veszélyes nő lehet akár az anyósod, akár a párod testvére, kolléganője vagy éppen egy közös ismerősötök. Elég, ha ismered a jegyét, máris tudhatod, mennyire légy résen, ha párod körül sertepertél. Lent részletezzük, párod horoszkópja szerint kivel vigyázz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos párodra a hozzá hasonlóan Kos, illetve a Nyilas jegyűek vannak hatással. Barátságosságukkal, közvetlenségükkel párodat a munkahelyén is ostromolhatják, de lehet egy nőismerőse is akár, aki képes lehet megragadni a figyelmét, amikor találkoznak. Ha Nyilas nőnemű barátja van, ő is veszélyes lehet, hiszen ha összevesztek, nála kereshet támogatást - a Nyilas ebben nagyon jó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mozog a párod környezetében Szűz vagy Bika jegyű nő? Ők lehetnek azok, akik képesek hatni rá. Részvétünk, ha éppen az anyósod a Szűz, hiszen akkor eléggé nagy elvárásokkal lehet feléd, és örömest listázhatja ki, mit és hogyan tenne, rendszerezne, főzne, sütne, intézne másképp. Amennyiben ismeretségi körében van Bika, a benne lévő érzékiség csábító lehet párod számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Óvakodj a Vízöntő és Mérleg nőktől, vagyis inkább a kapcsolatod óvd tőlük, amennyire lehet. Igaz, sokan - egyébként nagyon helyesen - úgy mondják, akit vinni lehet, azt vigyék is. Akárhogy is, az attraktív, hűtlenkedéstől abszolút nem ódzkodó Vízöntő szégyenérzet nélkül rányomulhat a párodra, a flörtkirálynő Mérleg pedig szintén célba veheti őt, mivel jól kijönnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Párodat egy Skorpió vagy egy Halak nő próbálhatja meg eséllyel elcsaklizni. A sz.xi, szenvedélyes Skorpió azzal is csábíthatja őt, hogy rendkívül megértően tud viselkedni, így ha mondjuk baráti körében vagy kollégái közt akad ilyen jegyű, az nem feltétlenül lesz rest kihasználni, ha párod hozzá fordul. A Halak nő pedig fantáziadússágával csigázza fel a Rákot, élhet a férfi sz.xfantáziái kiaknázásával.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: