Kos (Március 21. és április 19. között)

Soha nem fog sikerülni egy otthonülő emberrel. Ha a kedvenc viselete a tréningnadrág, akkor együtt biztos, hogy nem fogtok a fellegekben járni, sem testileg, sem lelkileg. Szórakozni persze jó lesz vele, de ez kevés lesz a kapcsolathoz. Te olyasvalakit keresel, akivel kalandozni lehet, és nem fél a lehetetlentől, hiszen te egy izgalmas ember vagy.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (Április 20. és május 21. között)

Soha nem fog sikerülni azzal a sráccal, aki nem fejezi ki az érzéseit. Te is vonakodsz az érzelmeidtől, de amikor ketten vagytok ilyenek egy kapcsolatban az sosem jelent jót. Neked olyan valakire van szükséged, aki kiegyensúlyoz, nem pedig akadályoz. Keress egy olyan embert aki képes megnyílni, és egymás társaságában biztonságban fogjátok magatokat érezni. Ez szilárd alap egy jó kapcsolathoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-05

Ikrek (Május 22. és június 21. között)

Soha nem fog sikerülni egy pesszimista emberrel. Alapvetően izgalmas, szenvedélyes, pozitív ember vagy, mert számodra a világ tele van lehetőségekkel, amiket ki is használsz. Ne hagyd, hogy visszatartson valaki negativitása. Egyébként sem lehet megoldani valaki traumáját, és így nem lesz hosszú jövőtök együtt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (Június 22. és július 22. között)

Soha nem fog sikerülni indulatos emberrel. Te egy nyílt szívű csillagjegy vagy, aki túl lágy ahhoz, hogy egy durva emberrel foglalkozz. Kimerült leszel tőle, mert sok vitátok lesz. Randevúzz inkább egy szintén lágy természetű emberrel, aki megért téged!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: