Oroszlán (Július 23. és augusztus 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan férfival, aki versenyezik veled. Te akarsz az az ember lenni, aki a legjobb és olyasvalakire van szükséged, akinek ez teljesen rendben van. Szükséged van egy drukkerre, aki segít elérni a céljaidat, nem olyasvalakire, akitől csak bizonytalannak érzed magad. Soha nem leszel boldog, ha visszatartod a vágyaidat és a céljaidat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (Augusztus 23. és szeptember 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy lusta emberrel. Te olyan csillagjegy vagy, aki motivált, aki inspirál másokat. Miért hagynád ezt elveszni egy olyan ember mellett, akit ez nem érdekel? Bár a nyugodtság vonzó lehet, de nem fog ez az ember kiegyenlíteni, hiszen te mindig pörögsz és csak néha pihensz meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-12

Mérleg (Szeptember 23. és október 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan emberrel, aki együtt él a megcsalástól való félelmeivel. Érthető, ha lassan bízik meg benned és paranoiás, de te nem tudsz ennyit várni arra, hogy megbízzon benned és megnyissa a szívét feléd. Te vagy az asztrológia legmegbízhatóbb csillagjegye, aki túl jó ahhoz, hogy ne szeressék, és ne bízzanak meg benne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (Október 23. és november 22. között)

Soha nem fog sikerülni egy olyan emberrel, aki meg akar változtatni. Te vagy az a személy, aki mindenért megharcolt, és sokáig dolgozott azon, hogy stabil személyiség legyen. Ha ez az ember megpróbál megszelidíteni, az nem fog tetszeni. Jobb ha nem kezdesz azzal, aki meg akar változtatni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: