Ki illik az Oroszlánhoz?

A Vízöntő visszafogottsága és az Oroszlán nagyvonalúsága tökéletes ellentétes. Mégis éppen ez az ellentét tartja össze őket – akár egy életen át. Mindketten tiszteletben tartják egymás szokásait: kitűnő véd- és dacszövetséget alkotnak. A Nyilassal hamar megtalálja a közös hangot, a közös társaságot, a közös életcélt. Mindig forró körülöttük a levegő, “százhúsz fokos lázban égnek”, habzsolják az életet. Az Ikrek örömmel hízeleg az Oroszlánnak, legyezgeti a hiúságát, és ezzel még azt is el tudja érni, hogy olykor külön utakon járhasson – egyedül, a párja nélkül.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ki illik a Szűzhöz?

A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz se tudja elérzékenyülés nélkül fogadni. A Bak esetében épp fordítva működik minden. Ő az egyetlen, akinek a kívánságait a Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. Bár a külvilág egyhangúnak és unalmasnak látja az életüket, számukra ez az egyhangúság jelenti a biztonságot. A Rák hasonló gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára. Egyformán takaréklángon égnek, mindketten békés otthonra vágynak, ahol mindenkinek vagy egy saját kis kuckója, ahova elvonulhat, ha magányra vágyik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-26

Ki illik a Mérleghez?

A Kos lendületessége, céltudatossága mindig ki tudja lendíteni a Mérleget a holtpontról, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan lépésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, ami évtizedekre összeköthet. A Nyilas optimizmusa és világmegváltó tervei könnyen lázba hozzák. Az “élni és élni hagyni” elve alapján inkább szövetségesek, mint házastársak. Az Oroszlán hasonló beállítottságú: épp úgy imádja a luxust, az előkelő társaságot, a gondtalan életet. Ha nem egymással rivalizálnak, nagyon jó szövetségesek lehetnek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ki illik a Skorpióhoz?

A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével. A Szűz szorgalmával, egyszerűségével vonzza. Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál benne. Ha kihűl a kezdeti láng, mély barátsággá alakul a kapcsolatuk. A Halakkal eléggé egyoldalú a kapcsolata, ugyanis amíg az felnéz rá és imádja, addig a Skorpió – talán kényelemszeretetből – csupán elfogadja a rajongását.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: