Nyilas (november 22-december 21.)

Szabad, vidám, pozitív, atlétikus, versengő, okos. csupa pozitív tulajdonság. persze, amíg nem próbálsz meg vele kapcsolatba lépni. mert azt nem lehet. A Nyilas számára már a következő randi megbeszélése is a szabadsága korlátozásának számít. Előadja, hogy senkire nincs szüksége. a lojalitást hírből sem ismeri, és kíváncsisága és kalandvágya miatt úgy váltogatja a férfiakat, mint más a ruháit. Hűséget ne is várj tőle, de legalább az arcodba mondja, mi a helyzet, mert a legőszintébb a nők között. Mit érdekli, hogy igazságával a lelkedbe tipor. Az együttérzés nem az erőssége, ne csodálkozz azon, hogy főleg magáról beszél, sokat, és meg sem kérdezi, mi van veled. A nyilassal nagyon jól ki lehet jönni a jóban. A Rosszban nem az ő kenyere, már ott sincs, mivel a világ realitásait ő nem szereti elfogadni. Semmiben sem számíthatsz rá, de ő nem fél segítséget kérni a barátaitól, és olyankor igen bájos tud lenni. Valahogy mindig felszínen marad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: (december 22. – január 19.)

Lehetséges, hogy találkoztál egy csodás Bak nővel valami elegáns eseményen, egy gazdag cégnél vagy politikai partin. Ez azért van, mert ennek a nőnek vannak céljai. Nagyon ambiciózus a szó legrugalmasabb értelmében, és semmi nem akadályozza meg őt a céljai elérésében. Még egy férfi sem. Főleg az nem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő az a fajta lány, akit be lehet mindenhol mutatni, mert klasszikusan elegáns és távolról sem közönséges. Ő rendkívül intelligens, és bárkivel elbeszélget megfelelő módon. A hálószobában egy ördög, aki mindenre kapható. Akkor mi vele a baj? Hogy minden bizonnyal valami praktikus cél miatt van veled kapcsolatban: mert gyereket akart, vagy a családod előkelő, esetleg a munkahelyén előbbre tud lépni általad. Más ugyanis nem érdekli.

Vízöntő: (január 20. – február 18.)

A Vízöntők bájosak és furcsák. Szeretik a humanitárius célokat, érdeklődőek, és látszólag izgalmas személyiségek. Ez az izgalmasság azonban hosszú távon irritálóvá tud válni. Mert a Vízöntő semmit sem tűr, ami szokványos, így öncélúan különcködik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nincsenek igazi barátai csak haverjai, mert az érzelmeket csak hírből ismeri. Párját is tudja hidegen kezelni. A kapcsolatait képes egy vállrándítással lezárni, hogy elutazhasson végre egyedül a világ másik tájára valami izgalmas munkát vállalni, amivel a Földet jobb hellyé teheti. Ha családja van, akkor hajlamos úgy tekinteni szeretteire, mint akik akadályozzák az önmegvalósításban.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a függés nagymestere. Ital, szerelem, étel, bármi lehet, de nem hajlandó függőségeiről lemondani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy nem viseli el a szakítást

A Halak nő még kevésbé ambíciózus, mint az Ikrek. Nem nagyon szeret dolgozni, inkább csak álmodozni. Mivel a bolondos Neptunusz bolygó uralja, időnként teljesen irracionálisan viselkedik. De nem lehet rajta számon kérni, mert kicsúszik minden felelősség alól. Párját sohasem hajlandó elhagyni, kivéve, ha ő akar lépni, akkor igazi hideg hal lesz, az érzelmeinek hűlt helyét sem fogod megtalálni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: