Tűz

Jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A tűz elemhez tartozó jegyek valóban tüzesek, nagyon szenvedélyes, barátkozó, melegszívű személyiségek. Ahogy a tűz, hamar lobbannak, könnyen adják a fejüket új dolgok kipróbálására, könnyedén vágnak bele akár egy kockázatosabb üzletbe is, de amilyen hamar képesek lelkesedni, olyan hamar alább is hagy a kitartásuk.

A tűzjegyek a legoptimistább típusok a négy alapelem közül, akikből kiváló vezetők válhatnak, mert szeretnek irányt, példát mutatni másoknak és tanítani az embereket.

Föld

Jegyek: Bika, Szűz, Bak

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A föld eleméhez tartozó emberek ragaszkodnak az anyagi, materiális világhoz, sokszor pedig valóban képesek földhözragadtan viselkedni. A földjegyek nem riadnak vissza a kemény munkától, nagyon állhatatos és kitartó típusok, akik tudják, hogy csak a befektetett energia hozza meg a gyümölcsét.

A rossz tulajdonságuk, hogy hajlamosak a makacs és konok viselkedésre. A földjegyek szeretik élvezni az anyagi javak nyújtotta örömöket, és a jólét és az anyagi biztonság nagyon fontos a számukra.

Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései

Levegő

Jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A levegő jegyek lételeme a kommunikáció és az ismerkedés, általában nagyon sok barátjuk van. Intellektuális típusok, akik éleselméjűek és gyakran egyik pillanatról a másikra váltogatnak a témáik között. A földjegyekkel ellentétben a levegő típusok nem tudnak földhözragadtan élni, ha pedig egy kicsit is megkötve érzik magukat, azonnal „odébbszállnak”.

Az ebbe a csoportba tartozó emberek nagyon könnyed, barátságos, szerteágazó figyelemmel rendelkező típusok, akik ezeket a tulajdonságaikat jól tudják kamatoztatni politikai vagy kommunikációs pályán.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: