Víz

Jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A víz eleméhez tartozó jegyek igazi érzelmi beállítottságú emberek, akiket nagyban befolyásol a hangulatuk, az érzéseik. Ezeknek a jegyeknek nagyon fontos a család, az emocionális biztonság, a szeretet és a gondoskodás, és mindig törekszenek arra, hogy harmóniát teremtsenek a kapcsolataikban.

Minden horoszkóphoz más életút tartozik: Ez a karma vár rád csillagjegyed szerint

A négy elem közül a vízjegyek tudják a leginkább pesszimista módon szemlélni a világot, és mivel általában az érzelmeik irányítják őket, ha le vannak törve hajlamosak megbántani másokat. Mivel nagyon emocionális és érzékeny típusok, a vízjegyek közül rengetegen választanak maguknak valamilyen művészi pályát.

A fém elem

A kínai asztrológia a tizenkét jegyét nem négy, hanem öt elembe osztja, ahol a tűz, föld, levegő és víz tulajdonságai nagyon hasonlítanak a nyugati asztrológiában is ismertekhez. Az ötödik elembe, a fém típusába a hold-naptár szerint olyan jegyek tartoznak, akiknek születési évük 0-val vagy 1-el végződik.

A fém szülöttei nagyon bátrak és barátságosak, mindig keresik a biztonságot és a teljességet, és ha ezt éppen nem találják, akkor gyakran lesz rajtuk úrrá bánat és szomorúság. A fém típusú emberek nagyon szeszélyesek, de kiállnak magukért és szeretteikért is, és akár támadnak is értük, ha arra van szükség. Nagyon megbízható és kitartó emberek, akik nem félnek cselekedni, hogy elérjék amit szeretnének.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: