6. Öltözz fel úgy, mint az összes eddigi szülinapodon!

Nem számít, hogy a négy falon belül maradsz, ne csak belülről öltöztesd a lelked ünneplőbe, hanem kívülről is! Csináld meg a hajad, készítsd el a sminked, és vedd fel a kedvenc ruhád! A befektetett energia nem fog elveszni, hiszen szerencsére képeket még mindig meg tudsz magadról osztani a közösségi médiás felületeken. Egyébként is pizsamában, vagy tréning nadrágban vagyunk egész nap, jól fog esni egy kis változás, amikor csinosabbnak érezhetjük magunkat. Ez garantáltan meg fogja adni a lendületet aznapra, vagy akár az egész hétre.

7. Csinálj otthoni kocsmatúrát!

Helyezz ki más-más italokat a lakás különböző pontjain! Készíts ki némi bort és sajtot a nappaliba, gin tonicot uborkával a konyhába, pezsgőt és csokit a hálószobába, és így tovább… Csak a kreativitásod szabhat határokat!

8. Készíts egy bakancslistát arról, hogy milyen helyekre szeretnél elmenni az új évedben!

Noha a házadat épp most nem hagyhatod el, de valamikor ennek az időszaknak is vége lesz. Amikor eljön ez az idő, jó lesz visszanézni erre a listára, így jobbnál jobb ötleteid lesznek arra, hogy mik lehetnének az első, karantén utáni közös programok és új találkahelyek a barátaiddal. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: