2. Skorpió

Veszélyes, hiszen csípései, szurkálódásai mérgezőek, ezért nem ajánlott ujjat húzni vele. Gyakran rosszindulatú, irigy, bosszúra szomjas. Nem érdekli, hogy tisztességesen nyer-e meg a versenyt, mert számára a cél szentesíti az eszközt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Ikrek

Őt nem igazán érdekli más, csak saját maga. Nem empatikus, ezért lehet, hogy a környezetében sok nehézség van, de ha ez őt nem érinti, akkor nem törődik vele. Addig nem segít másokon, míg abból hasznot nem szerez. Emellett rendkívül rafinált.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: