A Nyilast megkísértheti egy titkos viszony lehetősége. Íme májusi előrejelzésünk!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Május hónapja nem a legszerencsésebb időszak számodra a szerelemre. A jegyedben haladó Vénusz nehéz fényszöget alkot a Bak jegyében járó Plútóval. Ez a konstelláció parázs vitákat, féltékenységet és félreértéseket generálhat. Ha ezeket nem sikerül tisztáznotok, és rendeznetek a pároddal, akkor akár ez szakításhoz is vezethet. Ha párt keresel, akkor ebben az időszakban csak könnyed randevúkra számíthatsz. Ne keseredj el, hogy nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan szeretnéd, mert hamarosan jön valaki, aki végleg elrabolja a szívedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-06-16

Bika

Boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik a május hónap számodra. Ha kapcsolatban élsz nem fogtok unatkozni a pároddal. Nagy, közös terveket szövögettek, amely még inkább megerősíti az egymás iránti szerelmeteket. Ha párt keresel, akkor az uralkodó bolygód, a Vénusz pártfogását élvezheted, amely éppen a Kos jegyében haladva szerencsés hátszelet biztosít számodra. Olyan lehetséges jelölteket hozhat az utadba, akik között biztosan megtalálhatod azt, akivel hosszabb távra is tervezhetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki. Ez rákényszeríthet arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit, beleértve a kapcsolatodat is. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. A hónap közepétől már jó időszak mutatkozik arra, hogy meg tudjátok beszélni kedveseddel a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodor az utadba a sors, akihez megmagyarázhatatlan módon vonzódhatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha párt keresel, akkor leginkább saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd. Ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban talán el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e a megalkuvásra. Sajnos ez a hónap még nem hozza el számodra az igazit. Ha van párod akkor ebben a hónapban megerősödhet a kapcsolatotok, de ehhez az kell, hogy mind a ketten hajlandóak legyetek a kompromisszumra. Amennyiben sikerül közös nevezőre jutnotok, akkor bátran tervezhetitek a jövőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: