A Nyilast megkísértheti egy titkos viszony lehetősége. Íme májusi előrejelzésünk!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Május hónapja nem a legszerencsésebb időszak számodra a szerelemre. A jegyedben haladó Vénusz nehéz fényszöget alkot a Bak jegyében járó Plútóval. Ez a konstelláció parázs vitákat, féltékenységet és félreértéseket generálhat. Ha ezeket nem sikerül tisztáznotok, és rendeznetek a pároddal, akkor akár ez szakításhoz is vezethet. Ha párt keresel, akkor ebben az időszakban csak könnyed randevúkra számíthatsz. Ne keseredj el, hogy nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan szeretnéd, mert hamarosan jön valaki, aki végleg elrabolja a szívedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vajon milyen társ vagy a párkapcsolatodban? A horoszkópod elárulja!

Bika

Boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik a május hónap számodra. Ha kapcsolatban élsz nem fogtok unatkozni a pároddal. Nagy, közös terveket szövögettek, amely még inkább megerősíti az egymás iránti szerelmeteket. Ha párt keresel, akkor az uralkodó bolygód, a Vénusz pártfogását élvezheted, amely éppen a Kos jegyében haladva szerencsés hátszelet biztosít számodra. Olyan lehetséges jelölteket hozhat az utadba, akik között biztosan megtalálhatod azt, akivel hosszabb távra is tervezhetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki. Ez rákényszeríthet arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit, beleértve a kapcsolatodat is. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. A hónap közepétől már jó időszak mutatkozik arra, hogy meg tudjátok beszélni kedveseddel a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodor az utadba a sors, akihez megmagyarázhatatlan módon vonzódhatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha párt keresel, akkor leginkább saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd. Ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban talán el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e a megalkuvásra. Sajnos ez a hónap még nem hozza el számodra az igazit. Ha van párod akkor ebben a hónapban megerősödhet a kapcsolatotok, de ehhez az kell, hogy mind a ketten hajlandóak legyetek a kompromisszumra. Amennyiben sikerül közös nevezőre jutnotok, akkor bátran tervezhetitek a jövőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: